Köpvillkor


Cookies/kakor:

Sidan använder cookies/kakor för att underlätta för dig. Ingen information lämnas vidare till tredje part!


Lager:
Du ser klart och tydligt här i webbshoppen vilka produkter vi har hemma.
De produkter vi INTE har på lager har vi dock endast normalt 3-25 dagars leveranstid på.
I vissa enstaka fall kan det bli det 1-4 veckor. Du kommer i sådana fall att få veta detta vid beställningen.

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning. Vi gör kontinuerliga beställningar hos våra grossister så om en vara är slut bör det inte dröja mer än en vecka så har vi den hemma igen.
Vi meddelar dig om detta skulle inträffa vid din beställning.


Beställning:
Åldersgränsen för köp via vår webbshop är 18 år. Om beställaren är under 18 år skall målsmans tillstånd inhämtas av beställaren innan köpet genomförs.
Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att RC Maffian lider ekonomisk eller annan skada polisanmäls.

I kassan visas en "delsumma", detta är beloppet exkl.moms. Likaså visas fraktbeloppet exkl.moms. Längst ner står det totala beloppet och det är då inkl.moms (dvs. det du ska betala).


Betalningsalternativ:Förskottsbetalning - bankgiro 5474-1822


Vi har avtal med SVEA AB (SveaWebPay) och kan via Svea Checkout erbjuda kortbetalning, faktura, delbetalning och direktbetalning via din bank.

För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. 

Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Samtliga fakturor är av Rc Maffian överlåtna till SVEA AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.Genom vårt samarbete med SVEA AB (SveaWebPay) kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp.
Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.
Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.
Har du några frågor så kan du ringa 08-51493113 för närmare information. Exempel på räntor ser du i rutan nedanför.


Vid delbetalning så är standarduppläggen följande:Du kan när när du vill betala in det resterande beloppet av ditt köp. Kontakta då SveaWebPay för att få det exakta belopp som ska betalas in.
Betalning ska ske till PG: 39 79 14 – 3, mottagaren är SVEA AB. Ange ditt kontonummer alternativt ditt personnummer i meddelandefältet.Priser:
Priserna i vår webbshop är i svenska kronor och inklusive moms. Alla beställningar beräknas exklusive frakt/porto från RC Maffian. Vi tar inte ut några expeditionskostnader. Priserna gäller tillsvidare och prisändringar meddelas på hemsidan.


Reservationer:
Vi reserverar oss för eventuella text- & prisfelaktigheter i webbshoppen. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer, vi kan ej garantera att en bild återger varans exakta utseende samt beskaffenhet. Likaså förbehåller vi oss för prisändringar utanför vår kontroll som t.ex. vid större moms-, kurs- eller valutaförändringar. Vi reserverar oss också för att en produkt är tillfälligt slut hos våra leverantörer eller att en produkt har utgått ur sortimentet. Om något av detta visar sig efter erlagd beställning så kontaktar vi dig, och du får dina pengar tillbaka.


Om något är oklart så tveka inte på att kontakta oss.


Vi hälsar dig välkommen till oss!